Annie_Foorestraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Annie_Foorestraat DenHaag NederlandVia het traditionele Haagse portiek heeft u toegang tot eigen voordeur op de eerste verdieping. U treedt binnen in een kleine hal met links de meterkast en rechtdoor de trap naar het woongedeelte op de tweede verdieping.Via de trap bereikt u de lichte hal op de tweede verdieping met toegang tot alle vetrekken van het appartement. Rechtdoor bevindt zich de zeer ruime woonkamer van c.a. 9,25 x 3,49 m gestrekt over de gehele lengte van de woning. Aan de achterkant vindt u rechts de open keuken met alle benodigde apparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, combi oven, afzuigkap, middelgrote koelkast en vriezer. Verder is de keuken voorzien van genoeg opbergruimte, kortom van alle gemakken voorzien. Via de keuken heeft u bovendien toegang tot het balkon dat is gelegen op het noordoosten, dit betekent dat u in de ochtend heerlijk kunt genieten van het zonnetje. Voor wat extra opbergruimte kunt u gebruik maken van de balkonkast. De woning is voorzien van dubbele beglazing, draaikiepramen en een mooie laminaat vloer.Aan de voorkant van de woning treft u de ruime slaapkamer van c.a. 3,66 x 3,00 m met badkamer en suite. De badkamer is voorzien van een regendouche, douchecabine en was meubel met opbergruimte. Volledig betegeld en separaat toilet bevindt zich direct naast de trap. Deze is voorzien van een zwevend toilet en fontein.Terug in de hal vindt u gelegen aan de achterkant van de woning een tweede kamer van c.a. 3,95 x 1,97 m met veel lichtinval die gebruikt kan worden als slaapkamer, kantoor, kastenkamer of berging. In deze kamer vindt u de wasmachine aansluiting evenals de cv ketel. De woning wordt verwarmd door middel van radiatoren.

Je vind de Appartement aan de Annie_Foorestraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Annie_Foorestraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Annie Foorestraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Annie Foorestraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Annie Foorestraat in Den Haag

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Annie_Foorestraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren