Annie_Foorestraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Annie_Foorestraat DenHaag NederlandGemeubileerde studio van circa 35m2 Geschikt voor 1 persoon Gelegen op de eerste verdieping Gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde Privé balkon Volledig luxe en trendy ingericht De studio is af te sluiten met een slot Met eigen keuken en douche

Je vind de Studio aan de Annie_Foorestraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Annie_Foorestraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Annie Foorestraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Annie Foorestraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Annie Foorestraat in Den Haag

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Annie_Foorestraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren