Annie_M.G._Schmidtstraat Alkmaar Nederland in Alkmaar via Huurflits

Annie_M.G._Schmidtstraat Alkmaar NederlandIndeling:Via de lift of trap komt u op de hoogste verdieping met schitterend uitzicht over Alkmaar en omgeving. Via de ruime hal komt u in de lichte woonkamer met open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de voorzijde van het appartement ligt een werk- of slaapkamer. In de hal bevindt zich ook de toegang tot de separate wc. Naast de woonkamer is een ruime slaapkamer met toegang tot de mooie badkamer voorzien van inloop douche en wastafel. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een loggia, een inpandig balkon met fraai uitzicht tot aan de duinen bij Bergen.Op de begane grond is een ruime berging en parkeren is openbaar. Het appartement is voorzien van mooie verlichting en een lichte laminaatvloer;Bijzonderheden:- De huurprijs is INCLUSIEF huurdersdeel servicekosten ;- De huurprijs is EXCLUSIEF energiekosten en kabel-tv/ internet:- Waarborgsom is gelijk aan één maand huur;- Minimale huurperiode is een jaar en daarna voor onbepaalde tijd;- Niet roken en geen huisdieren.

Je vind de Appartement aan de Annie_M.G._Schmidtstraat Alkmaar Nederland  te Alkmaar nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Alkmaar aan de Annie_M.G._Schmidtstraat Alkmaar Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Alkmaar. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Annie M.G. Schmidtstraat in Alkmaar wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Annie M.G. Schmidtstraat in Alkmaar – Klik hier

Details van Appartement Annie M.G. Schmidtstraat in Alkmaar

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 77

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Annie_M.G._Schmidtstraat Alkmaar Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren