Anninksweg Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Anninksweg Hengelo NederlandSfeervolle woonkamer v.v. eiken parketvloer, open keuken met combi magnetron, gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en afzuigschouw. Twee slaapkamers v.v. eiken parketvloer en één met toegang naar het balkon. Royale badkamer v.v. wastafel, douche en wasmachineaansluiting.Entree/hal, vaste kast met cv-combiketel, separaat toilet met fontein. Balkon op het zuiden, separate berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats.

Je vind de Appartement aan de Anninksweg Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hengelo aan de Anninksweg Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Anninksweg in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Anninksweg in Hengelo – Klik hier

Details van Appartement Anninksweg in Hengelo

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Anninksweg Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren