Antilopespoor Maarssen Nederland in Maarssen via Huurflits

Antilopespoor Maarssen NederlandDe woning ligt op 5 minuten loopafstand van het treinstation en winkelcentrum van Maarssen. De slaapkamer is privé, maar het toilet en de badkamer worden gedeeld met de eigenaar. Leefruimte wordt niet gedeeld met gasten. Gasten mogen (snelle) maaltijden bereiden in de keuken.

Je vind de Kamer aan de Antilopespoor Maarssen Nederland  te Maarssen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maarssen aan de Antilopespoor Maarssen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maarssen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Antilopespoor in Maarssen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Antilopespoor in Maarssen – Klik hier

Details van Kamer Antilopespoor in Maarssen

Prijs – 970.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 9

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Antilopespoor Maarssen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren