Anton_Geesinkstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Anton_Geesinkstraat Utrecht NederlandWonen op een iconische plek in Utrecht? De oude gymzaal van judoka Anton Geesink is volledig getransformeerd tot een nieuw appartementencomplex. Het complex beschikt over 3 verschillende type appartementen, elk verschillend in indeling en vierkante meters. Elk appartement is gemeubileerd. Aan het einde van de fotoserie ziet u foto’s van een gemeubileerde showflat. Elk appartement is in deze stijl ingericht. Alles op de foto wordt uiteindelijk geleverd.Dit type is het tweekamerappartement, welke gelegen is op de tweede verdieping. In totaal zijn er 11 varianten, die variëren van ongeveer 30m² tot 45m². De prijzen van deze varianten zijn te vinden op de projectwebsite.Op de bovenste verdiepingen van het complex zijn meerdere tweekamerappartementen gelegen. Elk appartement heeft ramen over de volledige breedte, waardoor het appartement veel lichtinval heeft. Elk appartement heeft een ruime woonkamer en een luxe open keuken. De slaapkamer is ruim en gemeubileerd. Daarnaast beschikt elk appartement over een luxe badkamer met douche, toilet en wastafel.In de onderbouw van het complex bevindt zich een fietsenberging, waar ook elektrische fietsen kunnen worden opgeladen. Daarnaast bevinden zich ook was- en drooggelegenheid in het souterrain, in de daarvoor bestemde wasruimte.

Je vind de Appartement aan de Anton_Geesinkstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Anton_Geesinkstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Anton Geesinkstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Anton Geesinkstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Anton Geesinkstraat in Utrecht

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 37

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Anton_Geesinkstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren