Anton_Geesinkstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Anton_Geesinkstraat Utrecht NederlandOp de verdiepingsvloeren van het complex zijn diverse twee kamer appartementen gesitueerd. Elk appartement is over de gehele breedte voorzien van ramen, waardoor het appartement voldoende lichtinval heeft. Ieder appartement heeft een ruime woonkamer en een luxe open keuken. De slaapkamer is ruim wordt wederom gemeubileerd opgeleverd. Daarnaast beschikt ieder appartement over een luxe badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel.In de kelder van het complex bevindt zich een fietsenstalling, waar ook de mogelijkheid is om elektrische fietsen op te laden. Daarnaast zijn ook de was- en droog voorzieningen in de kelder gesitueerd, in de daarvoor bestemde wasruimte.

Je vind de Appartement aan de Anton_Geesinkstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Anton_Geesinkstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Anton Geesinkstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Anton Geesinkstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Anton Geesinkstraat in Utrecht

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 37

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Anton_Geesinkstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren