Anton_Philipslaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Anton_Philipslaan Eindhoven NederlandLay-outU komt binnen via de hal waar zich de slaapkamers, de badkamer, de toiletruimte, de berging en de woonkamer bevinden.HuiskamerDe woonkamer heeft een praktische indeling. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. Tevens staat de woonkamer in open verbinding met de keuken.KeukenDe luxe open keuken is geplaatst in een baropstelling en beschikt over alle benodigde apparatuur. Er is een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koel/vriescombinatie en een combimagnetron. Tevens is er voldoende kastruimte.Slaapkamer 1De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze kamer is ruim en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingkast.Slaapkamer 2De tweede slaapkamer is perfect in te richten als studeer- en/of hobbykamer.Aan de slaapkamers grenst een tweede, smal balkon.BadkamerDe badkamer heeft een praktische indeling en is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, een ligbad, een dubbele wastafel en een toilet.WcTevens is er een aparte toiletruimte.

Je vind de Appartement aan de Anton_Philipslaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Anton_Philipslaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Anton Philipslaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Anton Philipslaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Anton Philipslaan in Eindhoven

Prijs – 1070.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 88

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Anton_Philipslaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren