Antonie_Duyckstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Antonie_Duyckstraat DenHaag NederlandDe begane grond bestaat uit een gedeelde grote zitkamer, een kleine maar functionele keuken en een binnenplaats/tuin. De eerste verdieping wordt bewoond door de eigenaar van het huis. Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een balkon en een badkamer met bad, douche en toilet. De begane grond bestaat uit een grote zitkamer, een kleine maar functionele keuken en een binnenplaats/tuin. De eerste verdieping wordt bewoond door de eigenaar van het huis.

Je vind de Kamer aan de Antonie_Duyckstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Antonie_Duyckstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Antonie Duyckstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Antonie Duyckstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Antonie Duyckstraat in Den Haag

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Antonie_Duyckstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren