Antoon_van_Hooffplein Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Antoon_van_Hooffplein Arnhem NederlandVrijstaande, luxe afgewerkte recreatiewoning nabij Otterlo en Arnhem. Adres vanwege privacy bij benadering. Deze moderne woning is zeer compleet ingericht en gelegen op een keurig verzorgd park bij Arnhem. Te huur voor langere periode of als overbrugging.Nadere beschrijving:Deze woning staat op een kleinschalig en gemoedelijk park, prachtig gelegen in de natuur. De locatie is uiterst geschikt voor rustzoekers die willen genieten van de vele natuur en de vele fiets, MTB-, wandel- en ruiterpaden. Gezien de diverse speeltoestellen, speelveldjes, de bossen, een binnen- en buitenzwembad, is dit park ook heel geschikt voor mensen met kinderen.Indeling:EntreeWoonkamer met openslaande terrasdeurenOpen volledig ingerichte keuken met diverse apparatuur zoals koelkast , 4 pits kookplaat , afzuigkap, oven en vaatwasser1e slaapkamer2e slaapkamer3e slaapkamerKeurige moderne badkamer met o.a. een douchecabineToilet

Je vind de Huurwoning aan de Antoon_van_Hooffplein Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Arnhem aan de Antoon_van_Hooffplein Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Antoon van Hooffplein in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Antoon van Hooffplein in Arnhem – Klik hier

Details van Huis Antoon van Hooffplein in Arnhem

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Antoon_van_Hooffplein Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren