Antoon_van_Hooffplein Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Antoon_van_Hooffplein Arnhem NederlandKeurig en modern ingericht 6-persoons chalet te huur. Gelegen op 20 minuten van Arnhem richting Otterlo. Adres bij benadering en op aanvraag. Deze recreatiewoning is voorzien van 2 slaapkamers, centrale verwarming en winterisolatie. Gelegen op een prachtig vakantiepark met vele voorzieningen voor jong en oud. Aan de rand van het bos met wandel en fietsroutes en op korte loopafstand van een honden losloopgebied en een zandverstuiving.Indeling:EntreeWoonkamerOpen keuken v.v. gasfornuis, oven en vaatwasserSlaapkamer met tweepersoonsbedSlaapkamer met 2 losse beddenBadkamer v.v. douchecabine, wastafel en toiletTerras met tuinmeubilair

Je vind de Huurwoning aan de Antoon_van_Hooffplein Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Arnhem aan de Antoon_van_Hooffplein Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Antoon van Hooffplein in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Antoon van Hooffplein in Arnhem – Klik hier

Details van Huis Antoon van Hooffplein in Arnhem

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Antoon_van_Hooffplein Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren