Appartement in Amsterdam (Hoofdweg) via Papayo

Appartement in Amsterdam (Hoofdweg)** English below ** Parkeerplaats te huur in Amsterdam ADRES: Hoofdweg 532 1055 AB Amsterdam OMSCHRIJVING: TE HUUR: Bewaakte en afgesloten parkeergarage op de Hoofdweg 532 te huur. Parkeerplaatsnummer 30. HUURPRIJS: De huurprijs bedraagt €125,- incl. BTW per maand. LOCATIE: Parkeer zonder gedoe op onze ideale locatie aan de Hoofdweg in Amsterdam. Met uitstekende bereikbaarheid…

Je vindt Parkeerplaats Appartement in Amsterdam (Hoofdweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Parkeerplaats ligt in de stad Amsterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Parkeerplaats in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Amsterdam (Hoofdweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Amsterdam (Hoofdweg)

Prijs – 125.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Amsterdam (Hoofdweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren