Appartement in Amsterdam (Pieter de Hoochstraat) via Papayo

Appartement in Amsterdam (Pieter de Hoochstraat)*ENGLISH BELOW* Welkom bij deze exclusieve verhuuraanbieding in hartje Amsterdam! Dit prachtige, volledig gemeubileerde appartement aan de Pieter de Hoochstraat 67E is onlangs met hoogwaardige materialen en stijlvolle afwerkingen gerenoveerd, wat resulteert in een eigentijds en luxueus verblijf. Indeling: Dit ruime appartement biedt een ideale woonomgeving met de volgende kenmerken: Een prachtige vissengraatvloer die zorgt…

Je vindt Appartement Appartement in Amsterdam (Pieter de Hoochstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Amsterdam (Pieter de Hoochstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Amsterdam (Pieter de Hoochstraat)

Prijs – 2500.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Amsterdam (Pieter de Hoochstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren