Appartement in Amsterdam (Vorselaarstraat) via Papayo

Appartement in Amsterdam (Vorselaarstraat)**Prachtig gerenoveerd woonhuis in Nieuw Sloten, Amsterdam** Welkom bij deze prachtige en compleet gerenoveerde eengezinswoning, gelegen aan de Vorselaarstraat in de groene omgeving van Nieuw Sloten, Amsterdam. Met een oppervlakte van ca. 150m² biedt deze volledig gemeubileerde woning alle comfort en luxe die je zoekt. **Luxe Woonkamer en Moderne Keuken** Bij binnenkomst word je verwelkomd…

Je vindt Woonhuis Appartement in Amsterdam (Vorselaarstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Amsterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Amsterdam (Vorselaarstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Amsterdam (Vorselaarstraat)

Prijs – 2950.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Amsterdam (Vorselaarstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren