Appartement in Arnhem (Renssenstraat) via Papayo

Appartement in Arnhem (Renssenstraat)Ben je op zoek naar een mooie, nette kamer in een leuk studentenhuis in Arnhem? Dan is dit jouw kans! Op een top locatie, op loopafstand van het Centraal station en de binnenstad van Arnhem, komt deze kamer vrij per 1 augustus 2024! Het openbaar vervoer is makkelijk te bereiken vanaf het huis, en er…

Je vindt Woonhuis Appartement in Arnhem (Renssenstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Arnhem in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Arnhem (Renssenstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Arnhem (Renssenstraat)

Prijs – 422.11
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Arnhem (Renssenstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren