Appartement in Arnhem (Sonsbeeksingel) via Papayo

Appartement in Arnhem (Sonsbeeksingel)Let op beschikbaar per 19 december voor maximaal 6 maanden! Dit praktisch volledig ingerichte Short-stay appartement aan de Sonsbeeksingel in Arnhem biedt je alles wat je nodig hebt voor comfortabel woonplezier. Het appartement beschikt over een nette slaapkamer, een keuken met moderne voorzieningen, een gezellige woonkamer, en een functionele badkamer. In de woonkamer geniet je…

Je vindt Appartement Appartement in Arnhem (Sonsbeeksingel) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Arnhem (Sonsbeeksingel) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Arnhem (Sonsbeeksingel)

Prijs – 1250.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Arnhem (Sonsbeeksingel)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren