Appartement in Arnhem (Utrechtseweg) via Papayo

Appartement in Arnhem (Utrechtseweg)Op unieke onwaarschijnlijk mooie locatie tegenover het museum voor de moderne kunst gelegen imposante villa met mooie tuin (bekend als het Airbornehuis) met prachtig uitzicht op de Rijnoever en het museum. De hogeschool Artez ligt pal tegenover deze prachtige villa. De woonruimte die beschikbaar komt, bestaat uit 2 kamers en bevinden zich in het souterrain…

Je vindt Woonhuis Appartement in Arnhem (Utrechtseweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Arnhem in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Arnhem (Utrechtseweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Arnhem (Utrechtseweg)

Prijs – 729.98
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Arnhem (Utrechtseweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren