Appartement in Arnhem (Velperweg) via Papayo

Appartement in Arnhem (Velperweg)Appartement te huur voor ouderenhuisvesting in Arnhem De bereikbaarheid van het complex is uitstekend met een hoofdweg op een paar minuten rijden en bushaltes om de hoek. Daarbij ligt het in een groene omgeving met twee parken op loopafstand. Voor de dagelijkse benodigdheden hoef je niet langer dan 5 minuten te lopen. Supermarkten en andere…

Je vindt Appartement Appartement in Arnhem (Velperweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Arnhem (Velperweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Arnhem (Velperweg)

Prijs – 825.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Arnhem (Velperweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren