Appartement in Beverwijk (President Kennedyplein) via Papayo

Appartement in Beverwijk (President Kennedyplein)Te huur een parkeerplaats van circa 12,5 m² in de onderbouw van de eyecatcher van Beverwijk! Korona is de hoogste toren in de IJmond en zal daardoor één van de meest opvallende landmarks van Beverwijk zijn. Het parkeerterrein in de onderbouw van de appartementencomplexen is afgesloten.

Je vindt Parkeerplaats Appartement in Beverwijk (President Kennedyplein) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Parkeerplaats ligt in de stad Beverwijk in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Parkeerplaats in Beverwijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Beverwijk (President Kennedyplein) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Beverwijk (President Kennedyplein)

Prijs – 95.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Beverwijk (President Kennedyplein)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren