Appartement in Breda (Nieuwe Haagdijk) via Papayo

Appartement in Breda (Nieuwe Haagdijk)Per direct beschikbaar: Kamer aan de Nieuwe Haagdijk in Breda voor studenten Aan de Nieuwe Haagdijk in Breda hebben wij een goed onderhouden kamer te huur. De Nieuwe Haagdijk is een gezellige winkelstraat. Wanneer je de straat volgt, sta je binnen een paar minuten in het centrum van Breda. Een knusse, maar bruisende historische stad….

Je vindt Appartement Appartement in Breda (Nieuwe Haagdijk) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Breda (Nieuwe Haagdijk) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Breda (Nieuwe Haagdijk)

Prijs – 625.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Breda (Nieuwe Haagdijk)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren