Appartement in Bussum (Generaal de la Reijlaan) via Papayo

Appartement in Bussum (Generaal de la Reijlaan)Te huur: een 2-kamer-appartment op een zeer goede locatie in het centrum van Bussum Het appartement is gelegen in het centrum van Bussum en ligt op een steenworp afstand van het centraal station en de naastgelegen bushaltes. In de omgeving vindt u diverse winkels, supermarkten en restaurants. Bussum ligt vlakbij oud vesting stad Naarden en…

Je vindt Appartement Appartement in Bussum (Generaal de la Reijlaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Bussum in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Bussum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Bussum (Generaal de la Reijlaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Bussum (Generaal de la Reijlaan)

Prijs – 1150.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Bussum (Generaal de la Reijlaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren