Appartement in Den Haag (Abdis Johannastraat) via Papayo

Appartement in Den Haag (Abdis Johannastraat)Luxe en hoogwaardig gebouwde villa met royale tuin en uniek dakterras gelegen in Villapark Uithofslaan. Deze riante villa beschikt over een geweldige woonkeuken met open design, ruime woonkamer met open haard en zwart-stalen glazen deuren. Een ultiem woongenot voor uw familie! De prachtige tuin is toegankelijk door middel van schuifdeuren welke buiten als het ware naar…

Je vindt Woonhuis Appartement in Den Haag (Abdis Johannastraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Den Haag (Abdis Johannastraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Den Haag (Abdis Johannastraat)

Prijs – 4295.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Den Haag (Abdis Johannastraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren