Appartement in Den Haag (Laakweg) via Papayo

Appartement in Den Haag (Laakweg)DEN HAAG – LAAKKWARTIER: Prachtige 2-kamerwoning, gelegen op de veertiende verdieping van het nieuwbouwcomplex GO070! De woning wordt kaal opgeleverd en is beschikbaar per 01-08-2024. ** Reageer dan via de contactknoppen naast deze beschrijving of stuur ons een e-mail ** BELANGRIJKSTE KENMERKEN: • Foto’s zijn van een vergelijkbare woning • De woning wordt kaal opgeleverd…

Je vindt Appartement Appartement in Den Haag (Laakweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Den Haag (Laakweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Den Haag (Laakweg)

Prijs – 1316.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Den Haag (Laakweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren