Appartement in Dokkum (Boterstraat) via Papayo

Appartement in Dokkum (Boterstraat)Huur: €995..- Aanvaarding in overleg. Huurtoeslag mogelijk! Fantastisch dubbel bovenhuis te huur in het bruisende centrum van Dokkum! **Toplocatie in Dokkum** Op zoek naar een ruime en gezellige 5-kamer bovenwoning in het hart van Dokkum? Dan is Boterstraat 8-D de perfecte match voor jou. **Wonen op zijn best** Deze woning heeft alles wat je nodig…

Je vindt Appartement Appartement in Dokkum (Boterstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Dokkum in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Dokkum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Dokkum (Boterstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Dokkum (Boterstraat)

Prijs – 879.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Dokkum (Boterstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren