Appartement in Drachten (De Orion) via Papayo

Appartement in Drachten (De Orion)**Geweldig Woonhuis voor Studenten, Expats en Arbeidsmigranten in Drachten!** Hey jij daar! Ben je op zoek naar een tof plekje om te wonen in het gezellige Drachten? Dan moet je zeker deze tussenwoning aan de Orion eens checken. Gelegen in de ‘de Folgeren’ wijk, vlak tegenover een groen stukje paradijs, biedt dit huis alles wat…

Je vindt Woonhuis Appartement in Drachten (De Orion) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Drachten in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Drachten. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Drachten (De Orion) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Drachten (De Orion)

Prijs – 1.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Drachten (De Orion)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren