Appartement in Eindhoven (Oscar Wildelaan) via Papayo

Appartement in Eindhoven (Oscar Wildelaan)Een moderne 2 onder 1 kap woning in een rustige straat met een aangelegen park in de gewilde Engelse wijk Blixembosch. Ruime woning met een woonoppervlakte van 152m². De woning heeft een eigen oprit en is voorzien van een uitgebouwde serre over de volle breedte van de woning. Naast de ruime woonoppervlakte beschikt de woning…

Je vindt Woonhuis Appartement in Eindhoven (Oscar Wildelaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Eindhoven in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Eindhoven (Oscar Wildelaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Eindhoven (Oscar Wildelaan)

Prijs – 2450.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Eindhoven (Oscar Wildelaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren