Appartement in Enschede (Reutumbrink) via Papayo

Appartement in Enschede (Reutumbrink)Aan speelveldje gelegen keurige hoekwoning, type hobbykamer/ drive-in-woning, op ruime kavel met extra grote tuin. Goed bereikbare woning in een kindvriendelijke buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Enschede, loopafstand van een supermarkten, scholen. De dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden. Het woonhuis is voorzien van een inpandige garage…

Je vindt Woonhuis Appartement in Enschede (Reutumbrink) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Enschede in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Enschede (Reutumbrink) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Enschede (Reutumbrink)

Prijs – 1300.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Enschede (Reutumbrink)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren