Appartement in Groningen (Dr. C. Hofstede De Grootkade) via Papayo

Appartement in Groningen (Dr. C. Hofstede De Grootkade)Prachtige unieke Woonboot met ruime tuin en Schitterend Uitzicht in Groningen. Op zoek naar een unieke woonervaring in Groningen? Dan is deze woonboot aan de Dr. C. Hofstede De Grootkade een absolute aanrader! Te huur per 15 augustus 2024, gelegen in een charmante wijk van Groningen tegenover het Noorderplantsoen, biedt deze woonboot een woonoppervlakte van…

Je vindt HOUSEBOAT Appartement in Groningen (Dr. C. Hofstede De Grootkade) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze HOUSEBOAT ligt in de stad Groningen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi HOUSEBOAT in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Groningen (Dr. C. Hofstede De Grootkade) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Groningen (Dr. C. Hofstede De Grootkade)

Prijs – 2500.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Groningen (Dr. C. Hofstede De Grootkade)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren