Appartement in Groningen (Noorderkerkstraat) via Papayo

Appartement in Groningen (Noorderkerkstraat)Te huur per direct, VOLLEDIG GEMEUBILEERD: Heb je ooit gedroomd van wonen in een charmant, historisch huis midden in het bruisende hart van Groningen? Dit is je kans! Op zoek naar een nieuw thuis in de Noorderkerkstraat? Zoek niet verder! Een stukje geschiedenis: Dit prachtige woonhuis in Groningen dateert uit het jaar 1915 en ademt…

Je vindt Woonhuis Appartement in Groningen (Noorderkerkstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Groningen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Groningen (Noorderkerkstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Groningen (Noorderkerkstraat)

Prijs – 1995.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Groningen (Noorderkerkstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren