Appartement in Haarlem (Semmelweisstraat) via Papayo

Appartement in Haarlem (Semmelweisstraat)SCHALKWIJK – Prachtig hoekappartement met zonnige tuin op het zuiden beschikbaar in de gewilde Schalkwijk wijk van Haarlem. Dit moderne en ruime appartement is gelegen in het rustige en groene Boerhaavewijk en is volledig gerenoveerd in 2016 om te voldoen aan de actuele regelgeving. Met een ideale ligging nabij diverse voorzieningen, zoals het Burgemeester Rijnaldapark,…

Je vindt Woonhuis Appartement in Haarlem (Semmelweisstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Haarlem in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Haarlem (Semmelweisstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Haarlem (Semmelweisstraat)

Prijs – 1395.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Haarlem (Semmelweisstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren