Appartement in Heerlen (Burg. Van Grunsvenplein) via Papayo

Appartement in Heerlen (Burg. Van Grunsvenplein)In het centrum van Heerlen, 2 slaapkamer apartment met balkon te huur aan het Burg. van Grunsvenplein. Indeling Parterre: centrale, gesloten entree met bellentableau, trappenhuis en liftportaal. Tweede verdieping: liftportaal, trappenhuis, galerij, entree appartement, hal, meterkast, badkamer (1.55m x 1.30m) met douche, garderobekast, toilet (1.15m x 0.90m), wasruimte/berging (1.75m x 1.55m), woonkamer (4.90m x 4.40m)…

Je vindt Appartement Appartement in Heerlen (Burg. Van Grunsvenplein) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Heerlen (Burg. Van Grunsvenplein) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Heerlen (Burg. Van Grunsvenplein)

Prijs – 875.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Heerlen (Burg. Van Grunsvenplein)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren