Appartement in Heerlen (Schaesbergerweg) via Papayo

Appartement in Heerlen (Schaesbergerweg)Te huur! Volledig gerenoveerd tweekamerappartement in Heerlen met huurtoeslag mogelijk! Gerenoveerd en instapklaar Ben je op zoek naar een nieuw thuis? Dan is dit volledig gerenoveerde tweekamerappartement aan de Schaesbergerweg in Heerlen zeker iets voor jou! Het appartement wordt op dit moment hoogwaardig geïsoleerd en volledig opgeknapt. Alles wordt geschilderd en het appartement wordt instapklaar…

Je vindt Appartement Appartement in Heerlen (Schaesbergerweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Heerlen (Schaesbergerweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Heerlen (Schaesbergerweg)

Prijs – 850.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Heerlen (Schaesbergerweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren