Appartement in Heeze (Kruis) via Papayo

Appartement in Heeze (Kruis)Een ruime, karakteristieke, gestoffeerde hoekwoning met 5 slaapkamers met een woonoppervlakte van maar liefst 144m². De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt, op loopafstand van het centrum en treinstation en aan de rand van de wijk “De Nieuwe Hoeven”, een groen leefgebied. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5…

Je vindt Woonhuis Appartement in Heeze (Kruis) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Heeze in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Heeze. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Heeze (Kruis) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Heeze (Kruis)

Prijs – 2150.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Heeze (Kruis)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren