Appartement in Hoogezand (Erasmusweg) via Papayo

Appartement in Hoogezand (Erasmusweg)PER DIRECT MEERDERE KAMERS TE HUUR! **Betaalbare Woonruimtes voor Studenten, Werkenden en Alleenstaanden in Hoogezand-Zuid en op zeer korte afstand van de stad Groningen. Lijkt het je wat om te wonen in een gezellige hofjeswoning in het bruisende Hoogezand-Zuid? Dan is deze geschakelde eengezinswoning aan de Erasmusweg perfect voor jou en je medebewoners. Of je…

Je vindt Woonhuis Appartement in Hoogezand (Erasmusweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Hoogezand in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Hoogezand. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Hoogezand (Erasmusweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Hoogezand (Erasmusweg)

Prijs – 525.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Hoogezand (Erasmusweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren