Appartement in Houten (Rademakersgilde) via Papayo

Appartement in Houten (Rademakersgilde)Prachtig ruime 5 kamer woning ca. 110m² gelegen aan het Rademakersgilde per direct beschikbaar voor € 1950,- per maand exclusief gebruikerslasten. Omschrijving Bij binnenkomst via de hal heeft u direct toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken die is v.v. diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven/wasmachine. kookplaat en afzuigkap….

Je vindt Woonhuis Appartement in Houten (Rademakersgilde) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Houten in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Houten. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Houten (Rademakersgilde) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Houten (Rademakersgilde)

Prijs – 1950.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Houten (Rademakersgilde)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren