Appartement in Lelystad (Noorderwagenplein) via Papayo

Appartement in Lelystad (Noorderwagenplein)Te huur: Appartementen in Lelystad In een recent gerenoveerd complex aan het Noorderwagenplein in Lelystad hebben wij diverse appartementen en studio’s beschikbaar. De appartementen en studio’s varieren in afmeting van 36 m² tot 50 m². Het complex is centraal gelegen. Voorzieningen zoals winkelcentrum ’t Lelycentre, het Stadspark en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Het appartement is voorzien van: Woon-/slaapkamer Sommige appartementen…

Je vindt Appartement Appartement in Lelystad (Noorderwagenplein) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Lelystad in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Lelystad. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Lelystad (Noorderwagenplein) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Lelystad (Noorderwagenplein)

Prijs – 890.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Lelystad (Noorderwagenplein)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren