Appartement in Maastricht (Von Dopfflaan) via Papayo

Appartement in Maastricht (Von Dopfflaan)LET OP: KANNE BELGIË, grens Maastricht! Te huur dit prachtige, ruime en volledig gerenoveerd 2 slaapkamer appartement in hartje Kanne (België) aan de Nederlandse grens op nog geen 15 minuten fietsafstand van het centrum van Maastricht. Het appartement is gelegen op het 2e verdieping met een ruim terras op het zuidwesten (17 m²). Het appartement…

Je vindt Appartement Appartement in Maastricht (Von Dopfflaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Maastricht (Von Dopfflaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Maastricht (Von Dopfflaan)

Prijs – 955.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Maastricht (Von Dopfflaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren