Appartement in Nijeveen (Binnenveen) via Papayo

Appartement in Nijeveen (Binnenveen)Welkom in Nijeveen! Een tijdelijke studio staat te popelen om jouw nieuwe huis te worden. Gelegen op het gezellige Binnenveen, biedt deze benedenwoning alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. ### Specificaties: – **Type:** Appartement/ Studio – **Wijk:** Nijeveen ### Beschrijving: Op zoek naar een betaalbare plek die alles in één biedt? Deze…

Je vindt Appartement Appartement in Nijeveen (Binnenveen) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Nijeveen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Nijeveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Nijeveen (Binnenveen) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Nijeveen (Binnenveen)

Prijs – 450.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Nijeveen (Binnenveen)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren