Appartement in Nuth (Stationstraat) via Papayo

Appartement in Nuth (Stationstraat)Ruime gerenoveerde 3 slaapkamer bovenwoning met dakterras in het centrum van Nuth. INDELING Begane grond: Privé entree met videofoon, vloerverwarming, privéberging en trapopgang. Eerste verdieping: Ruime hal welke is voorzien van een nieuwe moderne tegelvloer welke toegang biedt tot de: – nieuwe keuken (14m²) in hoekopstelling welke is voorzien van 4 pits elektrisch fornuis, afzuigkap,…

Je vindt Appartement Appartement in Nuth (Stationstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Nuth in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Nuth. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Nuth (Stationstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Nuth (Stationstraat)

Prijs – 1040.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Nuth (Stationstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren