Appartement in Ochten (Molendam) via Papayo

Appartement in Ochten (Molendam)Centraal in Ochten gelegen staat deze HALF VRIJSTAANDE WONING met drie slaapkamers. Deze lichte woning ligt aan de kruising van de Molendam / Dr M van Drielplein alle voorzieningen zijn direct bereikbaar bij het verlaten van de voordeur. Parkeren op het perceel. De rivier de Waal is op loopafstand, aan het einde van de Molendam….

Je vindt Woonhuis Appartement in Ochten (Molendam) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Ochten in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Ochten. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Ochten (Molendam) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Ochten (Molendam)

Prijs – 1600.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Ochten (Molendam)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren