Appartement in Reijmerstok (Reijmerstokkerdorpsstraat) via Papayo

Appartement in Reijmerstok (Reijmerstokkerdorpsstraat)Deze instapklare tussenwoning met omsloten tuin is gelegen in het mooie Reijmerstok, op slechts 15 minuten afstand van Maastricht. Indeling; Begane grond; Centrale hal met toiletruimte en meterkast. Royale woonkamer. De gesloten leefkeuken is v.v. gaskookplaat en afzuiging. Voor overige apparatuur dient de huurder zelf zorg te dragen. Eerste slaapkamer welke perfect dienst kan doen…

Je vindt Woonhuis Appartement in Reijmerstok (Reijmerstokkerdorpsstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Reijmerstok in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Reijmerstok. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Reijmerstok (Reijmerstokkerdorpsstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Reijmerstok (Reijmerstokkerdorpsstraat)

Prijs – 1350.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Reijmerstok (Reijmerstokkerdorpsstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren