Appartement in Roosendaal (Molenstraat) via Papayo

Appartement in Roosendaal (Molenstraat)Te huur in het centrum van Roosendaal: 2-kamer appartement De woning bevindt zich in een pand met meerdere studio’s en appartementen, het pand bevindt zich midden in het centrum, tussen winkels en overige voorzieningen. Ook openbaar vervoer en uitvalswegen zijn nabij, wat de locatie van de woning zeer aantrekkelijk maakt. De woning is bestemd voor…

Je vindt Appartement Appartement in Roosendaal (Molenstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roosendaal in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roosendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Roosendaal (Molenstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Roosendaal (Molenstraat)

Prijs – 650.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Roosendaal (Molenstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren