Appartement in Rotterdam (Wolphaertsbocht) via Papayo

Appartement in Rotterdam (Wolphaertsbocht)Wat voorheen werd gebruikt door politie-eenheden in de wijk Oud-Charlois is nu omgetoverd tot een geweldig appartementencomplex waar keuze is voor een aantal leuke appartementen. Wolphaertsbocht 159 D is een leuk ruimtelijk drie kamer appartement dat is gelegen op de begane grond, voorzien is van 2 ruime slaapkamers en dat is verbonden aan een gemeenschappelijke…

Je vindt Appartement Appartement in Rotterdam (Wolphaertsbocht) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Rotterdam (Wolphaertsbocht) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Rotterdam (Wolphaertsbocht)

Prijs – 1799.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Rotterdam (Wolphaertsbocht)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren