Appartement in Sittard (Engelenhof) via Papayo

Appartement in Sittard (Engelenhof)Ruime stadswoning met eigen tuin en parkeerplaats in de binnenstad van Sittard. Engelenhof ligt op het terrein van het voormalige Sirkel Theater, tussen de Putstraat en de stadswal bij Fort Sanderbout. In totaal 28 stadswoningen en 5 appartementen vormen hier een uniek woongebied, waar eigentijds wooncomfort perfect samengaat met de eeuwenoude omgeving. Als stadsmens ben…

Je vindt Woonhuis Appartement in Sittard (Engelenhof) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Sittard in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Sittard (Engelenhof) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Sittard (Engelenhof)

Prijs – 1350.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Sittard (Engelenhof)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren