Appartement in Stadskanaal (H.J. Kniggestraat) via Papayo

Appartement in Stadskanaal (H.J. Kniggestraat)Huurprijs: € 795.- Modern appartement in het Centrum-Noord van Stadskanaal Hey daar! Klaar voor een nieuwe start in het bruisende Stadskanaal? Check dit: een gloednieuw appartement met huurtoeslag beschikbaar vanaf 1 augustus. Dit appartement is helemaal klaar om gerenoveerd en vernieuwd te worden. Met 2 ruime slaapkamers, een doorzonwoonkamer vol lichtinval door de vele ramen,…

Je vindt Appartement Appartement in Stadskanaal (H.J. Kniggestraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Stadskanaal in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Stadskanaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Stadskanaal (H.J. Kniggestraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Stadskanaal (H.J. Kniggestraat)

Prijs – 795.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Stadskanaal (H.J. Kniggestraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren