Appartement in Ternaard (Nesserwei) via Papayo

Appartement in Ternaard (Nesserwei)**25-30 betaalbare Studio’s in het voormalig Woonzorgcentrum De Spiker in Ternaard beschikbaar** Op zoek naar een gezellige plek om even helemaal tot rust te komen? Of ben je klaar om het ouderlijk nest te verlaten en op eigen benen te staan met een beetje hulp? Dan is Nesserwei in Ternaard precies wat je zoekt! We…

Je vindt Appartement Appartement in Ternaard (Nesserwei) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Ternaard in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Ternaard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Ternaard (Nesserwei) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Ternaard (Nesserwei)

Prijs – 495.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Ternaard (Nesserwei)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren