Appartement in Utrecht (Laan Van Nieuw-Guinea) via Papayo

Appartement in Utrecht (Laan Van Nieuw-Guinea)Knus 2-kamer appartement ca. 40m² gelegen aan de Laan van Nieuw-Guinea beschikbaar per 7 juli 2024 voor € 1.095,- exclusief. Omschrijving Dit prachtig verbouwde 2-kamer appartement is gelegen op de 2e verdieping van het pand. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer met open keuken die is v.v. een koelkast, vriezen, vaatwasser, combi oven/magnetron en…

Je vindt Appartement Appartement in Utrecht (Laan Van Nieuw-Guinea) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Utrecht (Laan Van Nieuw-Guinea) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Utrecht (Laan Van Nieuw-Guinea)

Prijs – 1095.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Utrecht (Laan Van Nieuw-Guinea)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren