Appartement in Utrecht (Maliebaan 91) via Papayo

Appartement in Utrecht (Maliebaan 91)Ruim appartement te huur aan de Maliebaan in Utrecht Gelegen aan de statige Maliebaan in Utrecht – Oost / Wittevrouwen ligt dit ruime en lichte 2-kamer appartement. Dit mooie appartement met hoge plafonds is gelegen op een zeer goede en populaire locatie in Utrecht. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping aan de voorzijde…

Je vindt Appartement Appartement in Utrecht (Maliebaan 91) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Utrecht (Maliebaan 91) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Utrecht (Maliebaan 91)

Prijs – 1650.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Utrecht (Maliebaan 91)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren