Appartement in Utrecht (Nicolaasstraat) via Papayo

Appartement in Utrecht (Nicolaasstraat)Friendswoonhuis te huur op een toplocatie in Utrecht Deze woning is gelegen in het historisch hart van Utrecht in een pand aan de Nicolaasstraat. Het is centraal gesitueerd direct nabij diverse voorzieningen te weten: openbaar vervoer, uitvalswegen, “Het Ledig erf”, winkels en horecavoorzieningen. Het centraal station ligt op een kleine 10 minuten fietsafstand. De woning bestaat uit:…

Je vindt Appartement Appartement in Utrecht (Nicolaasstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Utrecht (Nicolaasstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Utrecht (Nicolaasstraat)

Prijs – 3050.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Utrecht (Nicolaasstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren