Appartement in Utrecht (Rapenburchdreef) via Papayo

Appartement in Utrecht (Rapenburchdreef)Friendswoonhuis te huur op een toplocatie in Utrecht Het pand bevindt zich op 15-minuten fietsafstand van het centrum van Utrecht. Deze gezellig stad met veel bedrijvigheid is centraal gelegen. Wanneer je de voordeur uitstapt sta je binnen een aantal stappen in het winkelcentrum Overvecht. Restaurants, winkels, supermarkten en vele andere voorzieningen zitten om de hoek.  Bewoners kunnen…

Je vindt Appartement Appartement in Utrecht (Rapenburchdreef) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Utrecht (Rapenburchdreef) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Utrecht (Rapenburchdreef)

Prijs – 2700.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Utrecht (Rapenburchdreef)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren