Appartement in Utrecht (Van Vollenhovenlaan) via Papayo

Appartement in Utrecht (Van Vollenhovenlaan)Dit ruime appartement, gelegen op de zevende verdieping, is per direct beschikbaar! De woning beschikt over maar liefst 3 slaapkamers, een ruime woonkamer, gesloten keuken en een balkon. Het heeft een prettige, centrale ligging met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Op loopafstand is park Transwijk gelegen, op korte afstand van het grote winkelcentrum…

Je vindt Appartement Appartement in Utrecht (Van Vollenhovenlaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Utrecht (Van Vollenhovenlaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Utrecht (Van Vollenhovenlaan)

Prijs – 1900.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Utrecht (Van Vollenhovenlaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren