Appartement in Valkenburg (Hekerweg) via Papayo

Appartement in Valkenburg (Hekerweg)Eenvoudig 2 slaapkamer appartement gelegen in een rustige omgeving in Valkenburg op 10 minuten fietsafstand van het centrum. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig, eenvoudig, appartement complex en heeft 2 slaapkamers, eigen badkamer en keuken. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De eenvoudige keuken is uitgerust…

Je vindt Appartement Appartement in Valkenburg (Hekerweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Valkenburg in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Valkenburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Valkenburg (Hekerweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Valkenburg (Hekerweg)

Prijs – 750.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Valkenburg (Hekerweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren